Grote bezorgdheid om Wout Van Aert: “We moeten meteen ingrijpen” Sport
Sport

Grote bezorgdheid om Wout Van Aert: “We moeten meteen ingrijpen”

Grote bezorgdheid om Wout Van Aert: “We moeten meteen ingrijpen”

Na zijn val in de Tour de France van vorig jaar, zag het er even niet goed uit voor de wielercarrière van Wout Van Aert. Maar de crosser uit Lille werkt hard aan zijn revalidatie, en zet daarbij grote stappen.

"Tot nu toe gaat alles zeer goed”, zo vertelt performance manager Mathieu Heijboer aan Het Laatste Nieuws. “Hij werkt het hele programma af, zonder problemen.” Toch is het team nog steeds op hun hoede. “We monitoren de situatie heel erg goed. We grijpen in zodra Wout aangeeft dat het te zwaar wordt."

De grote vraag is natuurlijk of Van Aert op tijd in topvorm is voor de belangrijkste voorjaarsklassiekers. “Als Wout het hele programma kan afwerken, heb ik er het volste vertrouwen in dat hij weer op niveau zal zijn. We zullen in de eerste wedstrijden zien of hij ook dat laatste procentje kan terugvinden, wat het verschil maakt tussen winnen en verliezen. Maar ik geloof erin."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws