‘Kamp Waes’-deelnemer deelt flinke sneer uit aan instructeur Fly: “Het is helemaal niet waar wat hij zegt” Buitenland
Buitenland

‘Kamp Waes’-deelnemer deelt flinke sneer uit aan instructeur Fly: “Het is helemaal niet waar wat hij zegt”

‘Kamp Waes’-deelnemer deelt flinke sneer uit aan instructeur Fly: “Het is helemaal niet waar wat hij zegt”

“Ik schreef me in om af te zien als de beesten, en dat is exact waar instructeurs Stijn en Fly voor gezorgd hebben.” Aan het woord is ‘Kamp Waes’-deelnemer Matthieu, de kandidaat waarvan Fly zich vragen stelde bij zijn ingesteldheid.

Tegen Tom Waes zei Fly in een aflevering zelfs dat hij vond dat Matthieu zichzelf aanpraat dat hij heel goed is in alles. “Ik weet dat ik tot extreme prestaties in staat ben, maar ik zou nooit durven te zeggen dat ik goed ben in álles”, zegt Matthieu in Dag Allemaal. “Dus ik ben het niet eens met wat Fly over mij zei."

Ook Fly’s opmerkingen leek Matthieu gewoon weg te lachen. “Typisch voor mij om zo te reageren”, zegt hij. “Of ik nu positieve of negatieve commentaar krijg, ik zal altijd die glimlach op mijn gezicht behouden. Het is een soort schild, denk ik. Daarom kwam het bij Fly misschien over alsof ik arrogant ben, maar geloof me, ik was erg aangedaan door zijn woorden”, aldus Matthieu.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws