Grote zorgen: Royalfans schrikken zich rot na het zien van Kate Middleton Buitenland
Buitenland

Grote zorgen: Royalfans schrikken zich rot na het zien van Kate Middleton

Grote zorgen: Royalfans schrikken zich rot na het zien van Kate Middleton

De royalfans maken zich ernstig zorgen over Kate Middleton. Onlangs was de hertogin op pad met prins William in Bradford. Alle aandacht ging naar Kate omdat ze er veel te mager uitzag.

Op de verjaardagsfoto's begonnen veel volgers op Instagram te reageren en zich zorgen te maken over Kate. Ze ziet er merkbaar dunner uit dan op de oude foto's. "Fijne verjaardag aan onze wel erg magere (toekomstige) koningin Kate Middleton", reageerde één volger. "Geniet van je leven. Je bent onze toekomstige koningin, maar ik hoop wel dat je niet meer zo vel over been zal zijn als het zover is", aldus een ander.

"Kate werkt zichzelf krom en slaat de laatste tijd veel maaltijden over", zegt een bron op de website Radar Online. "Hij probeert haar niet te forceren, maar William wil er zachtjes op wijzen dat het tijd is om iets te doen aan deze slechte gewoonte waar ze aan gewend is geraakt (...) Het gewicht van de hertogin is een kwestie die al jaren moet aangepakt worden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws