Manager Pozuelo zet Genk met rug tegen de muur: "Zo gaan we het doen" Sport
Sport

Manager Pozuelo zet Genk met rug tegen de muur: "Zo gaan we het doen"

Manager Pozuelo zet Genk met rug tegen de muur: "Zo gaan we het doen"

Alejandro Pozuelo wil koste wat het kost naar Toronto verhuizen. De Spaanse middenvelder heeft een riant bod van de Canadese club op zak, maar KRC Genk wil voorlopig niet meewerken aan een transfer.

Al zullen de Limburgers finaal wel moéten plooien. "De tijd van onderhandelen met Racing Genk is voorbij”, zegt Pozuelo's manager David Garcia bij Het Nieuwsblad. “Als de club niet wil meewerken aan zijn transfer, gebruiken we de juridische weg.”

"Genk moet zich houden aan de clausule in Alejandro’s contract”, gaat de makelaar verder. “Als een club een bod van 8 miljoen euro doet, moet het meewerken aan een transfer. Toronto heeft dat bod gedaan en dus moet Genk met Toronto aan de tafel.”

Wet van '78

Als Genk niet wil meewerken aan een deal, is Pozuelo bereid om het spel érg hard te spelen. Zijn entourage dreigt zelfs met de beruchte wet van '78, waardoor Genk flink wat miljoenen zou mislopen. “Ik kan u nog niet zeggen wanneer we naar de rechtbank stappen”, zegt Garcia. “Maar met Genk praten we niet meer. Alejandro traint wel nog mee omdat hij zijn contract wil respecteren zo lang het niet is ontbonden.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws