‘RSCA staat met rug tegen de muur en moet opnieuw nieuwe doelman halen’ Sport
Sport

‘RSCA staat met rug tegen de muur en moet opnieuw nieuwe doelman halen’

‘RSCA staat met rug tegen de muur en moet opnieuw nieuwe doelman halen’

RSC Anderlecht staat met de rug tegen de muur. Het zal de komende tijd naarstig op zoek moeten naar een nieuwe doelman. En mogelijk zelfs meer dan één.

Met Thomas Didillon zag Anderlecht alvast één doelman vertrekken. De Fransman trok op huurbasis naar KRC Genk, dat ook een aankoopoptie bemachtigde. In principe keert Didillon niet meer terug naar Neerpede.

Het zal echter niet bij het vertrek van Didillon alleen blijven. Zo hangt ook een vertrek van Davy Roef én nummer 1 Hendrik Van Crombrugge in de lucht. Die laatste kan een stap hogerop zetten en geniet interesse van Schalke 04 en Ajax, terwijl Roef transfervrij gaat vertrekken.

Einde carrière Boeckx?

Overigens Frank Boeckx tot slot bestaat er nog flink wat onduidelijkheid. Het is goed mogelijk dat hij binnenkort een punt achter zijn carrière zet en als keeperstrainer van de Anderlecht-beloften aan de slag gaat. Het is duidelijk: Anderlecht zal uit zijn pijp moeten komen en werk moeten maken van het doelmannen-dossier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws