Thibau Nys houdt zich niet langer in en haalt vernietigend uit: “Enorm spijtig dat dit gebeurt” Sport
Sport

Thibau Nys houdt zich niet langer in en haalt vernietigend uit: “Enorm spijtig dat dit gebeurt”

Thibau Nys houdt zich niet langer in en haalt vernietigend uit: “Enorm spijtig dat dit gebeurt”

Thibau Nys is de absolute topfavoriet om het wereldkampioenschap veldrijden bij de junioren te winnen. Alleen is hij niet te spreken over het Zwitserse parcours.

Zaterdagochtend verkende Thibau Nys het parcours waar morgen wordt gestreden om de wereldtitel. “Dit is een van de lelijkste parcours waar ik ooit op gereden heb”, haalt Thibau hard uit in Het Nieuwsblad. “Het is spijtig dat je voor zoiets naar Zwitserland moet komen en dat zoiets een WK wordt."

“Maar het is voor iedereen hetzelfde en ik ga gewoon proberen om er het beste van te maken. Ik had het graag wat anders gezien”, klinkt het bij een teleurgestelde Thibau. “Het ligt mij niet helemaal. Maar de beste gaat wel de koers winnen. Ik heb niet echt punten gezien waar ik het verschil kan maken. Het is gewoon een heel zware cross. Diegene die het hardste trapt gaat winnen. Ik moet van mijn eigen krachten uitgaan en hopen dat ik de sterkste ben”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws