-->

Nieuwsanker Stef Wauters deelt verrassend harde sneer uit: “Dit is veelzeggend”

Nieuwsanker Stef Wauters deelt verrassend harde sneer uit: “Dit is veelzeggend”
Zaterdag 1 Februari 2020 - 20:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: HLN  I  

Vanaf maandag wordt het VTM Nieuws gebracht vanuit Antwerpen, en niet meer vanuit Vilvoorde. Een hele verandering voor het nieuwsteam, maar ook voor de gasten.

Politici die dezelfde avond ook nog op de Reyerslaan verwacht worden, zullen zij nog even makkelijk de studio van VTM Nieuws in te krijgen zijn? “Daar maak ik me totaal geen zorgen om. Een politieker die wil praten, die komt gewoon”, zegt Wauters aan HLN. Dat half uur in de auto zal ze echt niet tegenhouden. En willen ze niet praten, dan komen ze gewoon niet. Die laatste categorie heeft door de verhuis alleen een extra excuus om ‘neen’ te zeggen."

Op de vraag of hij de voorbije jaren vaak interessante antwoorden heeft gekregen van politici, is het nieuwsanker duidelijk. “Politici zeggen alleen nog wat ze hebben voorbereid en de vragen die er echt toe doen, daar fietsen ze vaak omheen. Maar ook dát vind ik veelzeggend. Dan stel ik de vraag twee, drie keer opnieuw. Antwoorden ze nog niet, dan is het de kijker ook wel duidelijk dat ze geen eerlijk antwoord willen geven."

TAGS  I  VTM Nieuws  I  Stef Wauters  I  shownieuws