Isabelle Nijs ziet belangrijk verschil tussen Thibau en Sven Nys: "Sven was daar veel gevoeliger voor" Buitenland
Buitenland

Isabelle Nijs ziet belangrijk verschil tussen Thibau en Sven Nys: "Sven was daar veel gevoeliger voor"

Isabelle Nijs ziet belangrijk verschil tussen Thibau en Sven Nys: "Sven was daar veel gevoeliger voor"

Net als zijn vader Sven Nys timmert nu ook Thibau aan een carrière als veldrijder. Isabelle Nijs was erbij toen Sven carrière maakte en nu dus ook als zijn zoon dat aan het doen is.

Isabelle ziet wel verschil tussen haar zoon en ex-man. "Thibau is een killer, laat zich door niets of niemand van de wijs brengen. Sven was veel meer beïnvloedbaar op het mentale vlak. Al heeft ook hij daar een grote weg in afgelegd. Thibau hecht ook veel minder belang aan wat de mensen over hem zeggen. Sven was daar veel gevoeliger voor", aldus Isabelle in Het Nieuwsblad.

Isabelle is wel blij dat Thibau voor de cross gekozen heeft. “Eigenlijk wel. Omdat ik aan mijn kind zie dat hij enorm gelukkig is. Hij heeft het leven waar hij van droomt en dat wil toch elke ouder? Ik heb hem vaak verteld dat het ook oké zou zijn mocht hij iets anders doen. Dat was mijn taak, vond ik. Maar hij heeft beslist om vol voor deze sport te gaan.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws