"Club Brugge heeft ons bedrogen. Het moet ons 15,5 miljoen betalen" Sport
Sport

"Club Brugge heeft ons bedrogen. Het moet ons 15,5 miljoen betalen"

"Club Brugge heeft ons bedrogen. Het moet ons 15,5 miljoen betalen"

Club Brugge heeft zich niet bepaald populair gemaakt. Bij Galatasaray is men woest op de leider uit de Jupiler Pro League. Dat heeft alles te maken met Mbaye Diagne.

Galatasaray is niet te spreken over de manier waarop Club Brugge Diagne behandelt. Die staat al een tijdje op non-actief en heeft geen toekomst meer bij blauw-zwart. “Zowel Anderlecht als Club Brugge wilde hem, maar Diagne gaf destijds de voorkeur aan Club. Maar zij hebben ons bedrogen”, aldus Galatasaray-voorzitter Mustafa Cengiz in de Turkse media.

"Als Club Brugge dat niet doet, gaan we naar de FIFA"

“Hij traint nu al een tijdje niet meer mee daar. Ze betalen niet, ze hebben hem gewoon gedumpt. Zo kunnen ze niet beschikken over een van mijn grootste investeringen ooit (Galatasaray betaalde 13 miljoen voor Diagne, nvdr.). Ze moeten ons een schadevergoeding van bijna 15,5 miljoen euro betalen. Als ze dat niet doen, gaan we naar de FIFA”, dreigt Cengiz met stappen.

"We hebben die eis verzonden en zijn in afwachting van het antwoord. Diagne zit nu al een maand in Senegal. Brugge heeft hem bijna ter dood veroordeeld", voegt de 70-jarige preses van Cim Bom er tot slot nog aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws