Elke na huwelijksaanzoek van Tim in Blind Getrouwd: "Ik hoef het echt niet te weten" Buitenland
Buitenland

Elke na huwelijksaanzoek van Tim in Blind Getrouwd: "Ik hoef het echt niet te weten"

Elke na huwelijksaanzoek van Tim in Blind Getrouwd: "Ik hoef het echt niet te weten"

Het was een grote verrassing voor de kijkers, maar ook voor Elke. Tim vroeg namelijk zijn kersverse vrouw meteen weer ten huwelijk.

"Een complete verrassing. Het is ook nooit eerder gebeurd in ‘Blind Getrouwd’, hé. Ik was overdonderd. Maar het was ook een heel mooi gebaar. Op dat moment kenden we elkaar toch al íets beter dan toen we de eerste keer ‘ja’ tegen elkaar zeiden. Het toonde aan dat hij me na die eerste uren echt wel tof vond, en nog eens écht voor me koos", vertelt Elke in Dag Allemaal.

Het zal Tim wel iets gekost hebben, want hij gaf er nog een nieuwe ring bij. "Ja, da’s juist. Dat idee van het aanzoek kwam helemaal van Tim zelf, dus had h? ook voor de ring gezorgd. Uiteraard weet ik niet hoeveel h? daarvoor betaald heeft en dat hoef ik ook helemaal niet te weten. Ik hoop alleszins dat hij er niet té veel geld aan heeft uitgegeven, want dat hoefde zeker niet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws