Weerman Frank Duboccage waarschuwt voor zwaar stormweer: "Ik dacht eerst nog aan rukwinden tot 80 km/u, maar het is erger" Royalty
Royalty

Weerman Frank Duboccage waarschuwt voor zwaar stormweer: "Ik dacht eerst nog aan rukwinden tot 80 km/u, maar het is erger"

Weerman Frank Duboccage waarschuwt voor zwaar stormweer: "Ik dacht eerst nog aan rukwinden tot 80 km/u, maar het is erger"

De komende dagen wordt het rustig weer, maar zondag wordt het erg onstuimig. Er wordt veel regen verwacht, maar vooral ook storm.

Een diepe lagedrukkern boven Schotland bepaalt zondag ons weer, weet het KMI. Het wordt grijs en zeer winderig met periodes van hevige regenval. De maxima zijn zeer zacht en kunnen oplopen tot 14 graden in Vlaanderen en 10 graden in Wallonië. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, lokaal zelfs zeer krachtig, uit het zuidwesten.

Weerman Frank Duboccage waarschuwt voor stormweer. "Ik dacht eerst aan rukwinden van 70 tot 80 km/u, maar nu durf ik toch al 100 km/u zeggen. Dit is iets om verder op te volgen de komende dagen", zei hij op Qmusic.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws