Dit is de man die die vrouw neerstak aan de Spar en werd doodgeschoten: "Zijn uitkering ging meteen naar drugs" Royalty
Royalty

Dit is de man die die vrouw neerstak aan de Spar en werd doodgeschoten: "Zijn uitkering ging meteen naar drugs"

Dit is de man die die vrouw neerstak aan de Spar en werd doodgeschoten: "Zijn uitkering ging meteen naar drugs"

Mohamed E.O. (34) is de man die maandag met een mes het straat opging in Mechelen en zoveel mogelijk mensen probeerde te verwonden. Nadat hij zijn echtgenote en een fietster had verwond, schoot de politie hem dood.

De 34-jarige werkloze Mohamed E.O. is werkloos en ontstak vanochtend in een razernij. Hij pakte twee grote keukenmessen stak zijn vrouw neer. Vervolgens liep hij de straat op. Hij bedreigde in een nabijgelegen Spar mensen, maar het personeel slaagde erin om hem weg te jagen.

"Ik hoorde veel lawaai”, zegt een buurvrouw. “De politie stond rond die man met getrokken wapens. Hij had een mes vast. Ze riepen: ‘Laat dat mes vallen’. Maar hij luisterde niet. Daarop hebben ze geschoten, meermaals. Ik heb een zestal knallen gehoord. Daarna zeeg hij in mekaar”.

“We hebben medelijden met Mohamed zijn echtgenote. Ze kreeg veel slagen van hem”, zegt een buur in Het Nieuwsblad. “Ik heb haar eens huilend zien weglopen uit het appartementje. Ik ging haar tegemoet en toen ze me vertelde dat haar man haar weer wou slaan, stelde ik voor om naar de politie te gaan. Maar ze durfde niet: ‘Dan gaan ze onze kinderen plaatsen’, huilde ze”.

Drugs

Mohamed E.O. stond bekend om zijn drugsverleden. “Zijn uitkering ging altijd meteen op aan drugs, cocaïne. Hij zag er slecht uit en had echt het gezicht van een verslaafde: bleek en getrokken.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws