Wendy Van Wanten breekt helemaal: “Ik heb niet eens afscheid kunnen nemen” Buitenland
Buitenland

Wendy Van Wanten breekt helemaal: “Ik heb niet eens afscheid kunnen nemen”

Wendy Van Wanten breekt helemaal: “Ik heb niet eens afscheid kunnen nemen”

Wendy Van Wanten is op oudere leeftijd nog mama geworden. Haar dochter Estelle is nu elf jaar oud. De zangeres heeft zelf haar mama op jonge leeftijd verloren en dat gemis voelt ze nog elke dag.

"Dat verdriet blijft inderdaad. Het doet pijn dat ik haar niets meer kan vertellen”, vertelt ze in Story. “Ze heet mijn carrière niet mogen meemaken, ze is gestorven toen ik negentien was. Een klonter in haar hersenen kwam in haar longen terecht, met fatale afloop."

“Het laatste beeld dat ik van haar heb, is dat ze Libelle leest, met mij op de cover”, herinnert Wendy zich. “Ik stond toen aan het begin van mijn modellencarrière. Mama en ik waren altijd bij elkaar, maar ik heb geen afscheid kunnen nemen. Ik ben weggevlucht van mijn verdriet, ik heb mezelf nooit de tijd gegund om te rouwen. En kijk, vroeg of laat komt dat toch boven”, verwijst ze naar de burn-out waartegen ze de voorbije maanden vocht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws