Bestuurder die inreed op stakers in Gent werd vooraf helemaal in paniek gebracht Royalty
Royalty

Bestuurder die inreed op stakers in Gent werd vooraf helemaal in paniek gebracht

Bestuurder die inreed op stakers in Gent werd vooraf helemaal in paniek gebracht

Vanochtend meldden we al dat er een voertuig was ingereden op een stakerspost aan de Corneel Heymanslaan, nabij de Ghelamco Arena. De bestuurder van de wagen verklaarde in paniek op de stakers te zijn ingereden omdat hij belaagd werd. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Het piket stond over de gehele lengte van de rijbaan. De nadars werden af en toe opzijgezet om mensen door te laten. Zo werd ook de bestuurder van een zwarte Mercedes doorgelaten. Er ontstond echter verwarring en tumult tussen de stakers over het al dan niet doorlaten van het voertuig. Daarop keerden de stakers zich tegen de bestuurder.

Op een gegeven moment zou de bestuurder door zijn open raam fysiek zijn belaagd. Daarop nam één van de stakers het deurportier vast en hield hij zich met zijn andere hand vast aan het open raam. De bestuurder verklaarde door het tumult in paniek te zijn geweest en reed in een reflex door. De politie deed hem uiteindelijk 39 meter verder stoppen. De man werd meegenomen voor verhoor en kon kort na zijn verhoor beschikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws