Bart De Pauw keert na meer dan twee jaar terug met nieuw programma Buitenland
Buitenland

Bart De Pauw keert na meer dan twee jaar terug met nieuw programma

Bart De Pauw keert na meer dan twee jaar terug met nieuw programma

Bart De Pauw keert via een sketchprogramma op Vier terug naar televisieland. Influencers zal op 8 maart op Vier te zien zijn, na De Mol. De Pauw zette eind 2017 een stap terug nadat hij beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag.

"Het gaat over mensen die zich via sociale media trachten te profileren als trendsetters, en een gooi doen naar eeuwige roem op het internet”, zo zet de zender het programma in de markt. “Hun pogingen om in de smaak te vallen, de strijd om een recordaantal likes en de leegheid van hun bestaan staan centraal. Maar soms verdienen ze ook mededogen. Want Influencers gaat ook een beetje over mensen die, zoals zovelen, een verschil willen maken", klinkt het.

Het sketchprogramma pakt uit met een sterke cast, met onder meer Rik Verheye, Tom Audenaert en Joke Emmers. Bart De Pauw zal niet te zien zijn, maar werkte wel mee als schrijver én co-regisseur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws