Paul Gheysens meldt straf nieuws over Antwerp: "Ik weet niet of Club Brugge dit kan" Sport
Sport

Paul Gheysens meldt straf nieuws over Antwerp: "Ik weet niet of Club Brugge dit kan"

Paul Gheysens meldt straf nieuws over Antwerp: "Ik weet niet of Club Brugge dit kan"

Paul Gheysens is een gelukkige voorzitter van Antwerp FC. De club leeft als nooit tevoren. Over een maand speelt Antwerp de bekerfinale.

"Voor de bekerfinale hebben wij 20.000 tickets gekregen. Maar jongens toch, 't hadden er 40.000 à la minute kunnen zijn. Ik weet niet of Club Brugge dat kan - pas op, zij doen dat zeer goed, hé, ge gaat van mij geen slecht woord horen van Brugge. Ze zijn terecht de referentie", zegt Gheysens in Het Laatste Nieuws.

"Je kunt niet geloven welke reacties ik krijg - van supporters, zakenmensen, tot politiekers... Wij kunnen de vraag om tickets van CEO's van grote bedrijven niet bijhouden", vervolgt Gheysens "Vergeet niet: dat is hier een stad van 700.000 inwoners in 't centrum en ik-weet-niet-hoeveel daarbuiten. Ons potentieel als metropool is enorm - zowel qua supporters als qua sponsoring; hebt ge al eens de grote buildings uit de grond zien rijzen? Die mix van een ongelooflijk fanatieke achterban met een sterke business community: hoeveel clubs kunnen dat zeggen?"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws