Gunther Levi heeft belangrijk nieuws voor kijkers: "Tot dan blijf ik in 'Familie' spelen" Buitenland
Buitenland

Gunther Levi heeft belangrijk nieuws voor kijkers: "Tot dan blijf ik in 'Familie' spelen"

Gunther Levi heeft belangrijk nieuws voor kijkers: "Tot dan blijf ik in 'Familie' spelen"

Gunther Levi speelt al jarenlang de rol van Peter Van den Bossche in 'Familie'. Hij is ook niet van plan om die rol snel los te laten.

"Het zijn hectische tijden geweest voor Peter, hé. De verhaallijn met Peter en Gloria heeft toch wel redelijk wat rumoer veroorzaakt. Ik heb het dan over dat geweld in hun relatie. Nu is er met Iris een nieuwe vlam, hé", legt Gunther uit aan Showbizzsite.

"Of het de goeie richting uit zal gaan met Iris? Daar mag ik nog niet veel over zeggen. Wij zijn gebonden aan zwijgplicht. Het wordt echter sowieso nog leuk. De schrijvers zijn op dit verhaal nu aan het verder breien. Het zal nog moeten blijken of dat allemaal goed zal komen of niet."

Toekomst

Gunther speelt nu al 22 jaar in 'Familie'. "Of ik er nog een paar jaar bij ga doen? Dat is niet aan mij. Dat ligt bij de bazen. Heel veel mensen vragen mij hoelang ik nog in 'Familie' ga spelen. Ik blijf het doen zolang ik het nog leuk vind. Momenteel doe ik het nog heel graag, dus."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws