Meghan Markle haalt zich alweer de woede op de hals: “Het is verschrikkelijk dat ze dit doet” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle haalt zich alweer de woede op de hals: “Het is verschrikkelijk dat ze dit doet”

Meghan Markle haalt zich alweer de woede op de hals: “Het is verschrikkelijk dat ze dit doet”

Meghan Markle (38) heeft zich alweer de woede op de hals gehaald van het Britse koningshuis. Dit keer nadat ze een video postte op Instagram dat eerder door Buckingham Palace werd verboden.

In het filmpje zien we de Hertogin van Sussex grappen en lol maken met een glinsterende feesthoed op het hoofd en een toeter in de mond en dat werd door het Britse koninklijke familie als te lichtzinnig beschouwd om met de wereld te delen. De Queen vreesde dat het beeld van Meghan met een feestmuts en een toeter haar eeuwig zou blijven achtervolgen, of zelfs kunnen worden ingezet als ‘Megxit meme’ om vervolgens de wereld rond te gaan.

“In alle eerlijkheid, het paleis verafschuwt dit”, schrijven de Britse media. “Dit maakt van Meghan een doelwit voor spot. Het laat alleen maar zien waar haar prioriteiten liggen: likes krijgen en clicks genereren.” Maar die kritiek laten Harry en Meghan dus gewoon aan zich voorbij gaan. “De Britse koninklijke familie vindt het verschrikkelijk dat de video toch gepost is”, klinkt het. “Deze actie wordt beschouwd als de zoveelste provocatie tegenover de conservatieve houding van de monarchie."

Populair

Laatste nieuws