'Het dreigt plots volledig fout te lopen voor Club Brugge' Sport
Sport

'Het dreigt plots volledig fout te lopen voor Club Brugge'

'Het dreigt plots volledig fout te lopen voor Club Brugge'

Club Brugge is zijn natuurlijke dominantie een beetje kwijt. Sinds de jaarwisseling slaagt de leider uit de Jupiler Pro League er niet meer in om een tegenstander bij de keel te grijpen en een kopje kleiner te maken.

Dat werd ook zaterdagavond nog maar eens duidelijk. Thuis tegen Waasland-Beveren moest Club knokken om de drie punten thuis te houden. "Ook al ontsnapte Club in de slotseconden tegen Waasland-Beveren en blijft de kloof op de dichtste achtervolger AA Gent nog steeds 9 punten, met deze manier van voetballen red je het straks in play-off 1 niet", schrijft Het Laatste Nieuws.

In de laatste rechte lijn van het seizoen dreigt het dus plots nog volledig fout te lopen voor Club Brugge. "Mats Rits zal je één keer helpen ontsnappen. Misschien zelfs twee keer, maar als het tempo, de precisie, de creativiteit en de perfectie niet snel omhoog gaat, zal pijnlijk puntenverlies niet uitblijven", besluit de krant.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws