Gert Verheyen erg kritisch voor Club Brugge-speler: "Hij doet dat altijd" Sport
Sport

Gert Verheyen erg kritisch voor Club Brugge-speler: "Hij doet dat altijd"

Gert Verheyen erg kritisch voor Club Brugge-speler: "Hij doet dat altijd"

Club Brugge blijft dan wel autoritair aan de leiding in de Jupiler Pro League, toch is dit niet meer het blauw-zwart van in het begin van het seizoen. Vooral in aanvallend opzicht stelt de ploeg van Philippe Clement teleur. Het is ook analist Gert Verheyen opgevallen.

"De wind en de defensieve aanpak van Waasland-Beveren maakten het moeilijk voor Club Brugge. Desondanks kan je er niet omheen dat het Club ontbrak aan vernuft en finesse om zo'n laag blok uit verband te spelen. En de snelle combinaties ontbraken én de individuele acties", steekt Verheyen in Het Nieuwsblad van wal.

Van nieuwkomer Michael Krmencik is Verheyen voorlopig niet onder de indruk. "Krmencik brengt te weinig aan de bal. Kaatsen in de kleine ruimte kan helpen, maar dat zit er voor hem niet in. Ook is hij te statisch, te veel geparkeerd tussen de twee centrale verdedigers."

"Getrouwd met de zijlijn"

Maar het is vooral Krépin Diatta die ervan langs krijgt. "Bij Diatta is het al een tijdje wachten op nog eens een exploot. Het wordt zeer voorspelbaar zoals hij tegenwoordig speelt.

"Diatta raakt met moeite nog voorbij zijn man en lijkt wel getrouwd met de zijlijn, zoals hij te vaak aan de kant wacht om de bal te krijgen. Eens aan de bal is het veelal naar binnen snijden en uithalen met zijn linker. Verder brengt hij niet veel meer", besluit Verheyen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws