Er zijn meer details bekend over Johny Voners, die aan kanker lijdt Buitenland
Buitenland

Er zijn meer details bekend over Johny Voners, die aan kanker lijdt

Er zijn meer details bekend over Johny Voners, die aan kanker lijdt

Johny Voners gaat van start met een nieuwe behandeling tegen kanker. Dat laat VRT-woordvoerder Hans Van Goethem weten. Hij heeft de geplande voorstellingen van ‘Et alors … En dan … Voners!’ geannuleerd. De voorbereidingen op de nieuwe reeks van FC De Kampioenen worden on hold gezet.

Het klonk dat Johny zich wilde concentreren op zijn behandeling tegen kanker. Dat is ook zo. Wat nu verduidelijk wordt: hij start een nieuwe behandeling. "Deze beslissing hebben wij gezamenlijk genomen met Johny Voners”, reageert VRT-woordvoerder Hans Van Goethem bij HLN.be. “Hij gaat van start met een nieuwe behandeling, waar hij zich volledig op concentreert."

"De voorstellingen die gepland stonden, dat waren er een vijftal, werden geannuleerd en in samenspraak met ons zijn de voorbereidingen voor de nieuwe ‘FC De Kampioenen’-reeks, die bezig waren, stilgelegd. Zo is er geen druk wat dat betreft, zijn behandeling gaat nu voor. We wensen Johny veel sterkte en veel goede moed toe.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws