Pedofiel verkrachtte, folterde en mishandelde 276 kinderen: “Het was sterker dan mezelf” Buitenland
Buitenland

Pedofiel verkrachtte, folterde en mishandelde 276 kinderen: “Het was sterker dan mezelf”

Pedofiel verkrachtte, folterde en mishandelde 276 kinderen: “Het was sterker dan mezelf”

‘De grote boze wolf”. Dat is de bijnaam van de Colombiaanse pedofiel die maar liefst 276 kinderen gruwelijk heeft misbruikt. Hij is de grootste kinderverkrachter die ooit is gevat, aldus Het Laatste Nieuws. Met snoep, geld en computerspelletjes lokte hij minderjarigen mee, verkrachtte hen en deelde beelden ervan met andere pedofielen.

“Het beest is gevangen.” Met die woorden kondigde de Colombiaanse politie vorig jaar de arrestatie aan van Juan Carlos Sánchez Latorre (38). Na meer dan vijf werd ‘de grote boze wolf’ eindelijk gepakt in Venezuela. De man staat nu een gevangenisstraf van zestig jaar te wachten in Colombia. En zestig jaar blijft daar ook zestig jaar. De dader moet namelijk geen enkele hoop op strafvermindering koesteren. “Onze kinderen zijn weer veilig”, zei de rechter na de uitspraak.

Gesloten wegens omstandigheden

Sánchez Latorre aasde op minderjarige kinderen, de meesten zijn jonger dan tien en de oudsten zijn nauwelijks veertien. De slachtoffers zijn overwegend jongens, maar er zijn ook meisjes onder hen. De dader stond bekend als een alledaagse computerspecialist met een eenmanszaak in Barranquilla, aan de noordkust van Colombia, waarmee hij sites beveiligde voor firma’s. Niemand wist waartoe hij in staat was.

Wanneer de man de seksuele drang weer voelde opkomen, sloot hij zijn winkel ‘wegens omstandigheden’ en ging op zoek naar een nieuwe prooi. “Het was sterker dan mezelf”, verklaarde hij aan de politie.

Spelletjes

In de buurt van winkelcentra en speelzalen vond hij zijn slachtoffers. “Zo’n straffe speler heb ik nog nooit gezien.” Met die woorden benaderde Sánchez telkens een kind in een speelzaal. Hij maakte het slachtoffer vervolgens wijs dat hij een ontwikkelaar was van computerspelletjes en op zoek was naar jonge topspelers die zijn nieuwe games wilden uittesten. Zo lokte hij de kinderen mee naar huis.

Zijn huis was voor hem een speelzaal, voor hen een martelkamer. Zijn spelletjes waren verkrachten, folteren, vastketenen en slaan. Tot bloedens toe.

Hij toonde de kinderen ook foto’s van vermoorde volwassenen om hen zo het zwijgen op te leggen. “De ouders van de kinderen die hier al in mijn kelder vastzaten”, zei Sánchez tegen de bange jongetjes. “Als je tegen jouw ouders zegt wat hier is gebeurd, kom ik hen ook vermoorden.” En dat waren geen loze dreigementen: Sánchez heeft effectief een vijftal ouderparen vermoord.

Gruwelijke beelden

Hij filmde alles om er later nog van te kunnen genieten. En dat deed hem de das om. Sánchez verkocht de opnames van zijn misbruik aan een Mexicaan met de naam Sadico13, maar diens cyberhandelingen worden gevolgd door de politie. Toen Sadico13 plots bestanden van een zekere El Lobo Feroz (Spaans voor de “grote boze wolf” uit “Roodkapje”) begon te kopen, had hij de volle aandacht van de Mexicaanse cyberpolitie. Omdat de beelden zo gruwelijk waren. En omdat het duidelijk elke keer om andere kinderen ging.

In 2008 werd Juan Carlos Sánchez al eens opgepakt voor pedofilie. Maar bij gebrek aan harde bewijs moest de politie hem laten gaan. Dat zal nu niet meer gebeuren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws