Tips voor Valentijn: Dit willen vrouwen in bed Royalty
Royalty

Tips voor Valentijn: Dit willen vrouwen in bed

Tips voor Valentijn: Dit willen vrouwen in bed

Vandaag staat alles in teken van de liefde. Speciaal voor Valentijn – en voor alle andere dagen van het jaar – heeft Metro enkele tips op een rijtje gezet voor de mannen die niet altijd even goed weten hoe ze vrouwen moeten bevredigen.

1. Voorspel is wél belangrijk

Mannen zijn meestal meteen klaar om er aan te beginnen. Maar dat betekent niet dat dat ook geldt voor vrouwen. Die moeten algemeen genomen hun tijd nemen om ‘op te warmen’. Neem dus even je tijd en vergeet tijdens het voorspel vooral de clitoris niet. Dat plekje is namelijk cruciaal.

2. Praten mag, maar zwijgen ook

Wat dirty talk kan iedereen van tijd tot tijd wel apprecieëren, maar het hoeft geen ellenlange monoloog te worden. Je waardering laten blijken is altijd welkom, dus laat weten wat je leuk vindt en wat niet. Meer hoeft dat niet zijn.

3. Het moet niet altijd zachtjes zijn

Seks moet niet altijd teder en zachtjes zijn. Dit betekent niet de ganse ‘Fifty Shades of Grey’-film naspelen, maar hier en daar een speelse tik vinden sommigen wel leuk. Natuurlijk is dit iets persoonlijks: sommige vrouwen kunnen het wel waarderen, anderen misschien iets minder.

4. Het moet niet altijd gewoontjes zijn

Niets zo leuk als experimenteren in de slaapkamer en toch wagen veel koppels er zich niet aan. Afwisseling is leuk, dus gebruik je verbeelding. Seksspeeltjes, spelletjes, andere standjes… Ontdek wat jullie beide leuk vinden en wees niet bang om het heft eens in eigen handen te nemen. Wie niet waagt, niet wint.

5. Ook haar orgasme is belangrijk

Seks draait niet alleen om de man. Ook als vrouw wil je je hoogtepunt bereiken. Tegelijk klaarkomen is misschien wat veel gevraagd, maar vergeet ook je partner niet. Ofwel probeer je ervoor te zorgen dat ze als eerste klaarkomt, ofwel ga je na jouw orgasme nog gemotiveerd aan de slag. Aan jou de keuze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws