Pedofiele stiefvader houdt stiefdochter 20 jaar gevangen en verwekt negen kinderen bij haar Royalty
Royalty

Pedofiele stiefvader houdt stiefdochter 20 jaar gevangen en verwekt negen kinderen bij haar

Pedofiele stiefvader houdt stiefdochter 20 jaar gevangen en verwekt negen kinderen bij haar

Een stiefvader die zijn stiefdochter 20 jaar lang gevangen hield en negen kinderen bij haar verwekte, is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

Henri Piette (65) ontvoerde zijn stiefdochter Rosalynn McGinnis toen ze amper 12 jaar oud was. Rosalynn woonde toen bij haar moeder, met wie Pierre een relatie had, in Oklahoma, Verenigde Staten. Piette hield haar bijna 20 jaar lang gevangen in Mexico en verkrachtte en mishandelde haar met de regelmaat van de klok.

Omdat ze zo vaak verkracht werd, beviel Rosalynn van maar liefst negen kinderen, verwekt door haar stiefvader. Tijdens het proces vertelde ze dat ze tientallen keren verhuisden binnen Mexico en de Verenigde Staten. Piette dwong haar om haar haar te verven en een bril te dragen.

Extreem geweld

Adam Reynolds, een FBI-agent, zei in een verklaring dat Piette zijn en Rosalynns naam ontelbare keren wijzigde in een poging om zo onder de radar te blijven. “Hij controleerde het slachtoffer door middel van extreem geweld, en dreigde eveneens haar kinderen seksueel te misbruiken”, klinkt het.

Rosalynn vertelde de onderzoekers dat ze zich herinnerde dat Piette haar, op de leeftijd van 11 jaar oud, meenam naar een bestelbusje, en met haar trouwde. Ze voegde eraan toe dat dat Piette haar een ring gaf en dat Piettes zoon, Toby, het huwelijk voltrok.

Levenslang

In een interview op nationale televisie vertelde Rosalynn McGinnis, nu 35, vorig jaar dat zij, haar ‘man’ en hun kinderen inde supermarkt een koppel tegenkwamen die zich bereid vonden om hun boodschappen te betalen. Dit koppel bood Rosalynn stiekem hulp aan.

Nadat Piette op een dag in slaap was gevallen, lukte het McGinnis om de kinderen te nemen en naar het huis van het behulpzame koppel te vluchten. Piette werd na zijn arrestatie veroordeeld tot een levenslange celstraf. Rosalynn heeft haar kinderen het hele verhaal pas verteld nadat ze zeker was dat ze allemaal veilig waren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws