Roger De Vlaeminck heel eerlijk over seksleven met zijn 27 jaar jongere vriendin Peggy: “Daarin komen wij goed overeen” Sport
Sport

Roger De Vlaeminck heel eerlijk over seksleven met zijn 27 jaar jongere vriendin Peggy: “Daarin komen wij goed overeen”

Roger De Vlaeminck heel eerlijk over seksleven met zijn 27 jaar jongere vriendin Peggy: “Daarin komen wij goed overeen”

Wielerheld Roger De Vlaeminck (72) leerde zijn vriendin Peggy (45) kennen op de cross van Eeklo. Zij belde die dag de hulpdiensten toen Roger onwel werd en redde zo zijn leven.

In Het Nieuwsblad praat 'monsieur Paris-Roubaix' zeer openhartig over hun relatie. “Ik zal je één ding zeggen: ze is van Bilzen, en Bilzen is ver, hè”, begint De Vlaeminck. “Ik heb een maand in het ziekenhuis gelegen. Ze kwam elk weekend van zaterdagochtend tot zondagavond langs."

Het grote leeftijdsverschil zorgt tot dusver voor geen problemen. Op geen enkel vlak. “Seksueel komen wij heel goed overeen”, is De Vlaeminck eerlijk. “Geen problemen. Voorlopig zit het allemaal snor.” Hij geeft ook toe dat hij een nieuwe relatie niet meer had verwacht.

Weg is weg

“Ik ben 72 jaar. Ik moest geen vrouw meer hebben", bekent De Vlaeminck. "Wat kun je nog vinden? Een vrouw met twee of drie kinderen. Ik moet geen kinderen meer hebben. Waar ik nog op hoop? Nog tien of vijftien jaar gelukkig zijn met een jonge vriendin. Maar als ze weg is, is ze weg, hè”, besluit de wielerlegende.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws