Victor uit ‘Blind Getrouwd’: “Een dieptepunt voor ons huwelijk” Buitenland
Buitenland

Victor uit ‘Blind Getrouwd’: “Een dieptepunt voor ons huwelijk”

Victor uit ‘Blind Getrouwd’: “Een dieptepunt voor ons huwelijk”

Een hele verrassing was het voor de kijkers van ‘Blind Getrouwd’: plots was daar Victor weer. Ditmaal als getuige van zijn beste vriend Jonah.

Victor werd vorig seizoen gekoppeld aan Line. De twee zijn nog steeds gelukkig getrouwd, maar kenden een erg moeizame start. “Op een gegeven moment heb ik de hoop voor hen opgegeven”, zegt Jonah in Dag Allemaal. “Dat was die keer toen Line hier mee is komen feesten in Arendonk, hé? Die afstand tussen jullie... Dat zat echt niet goed."

“’t Was rond de kerstdagen. Geen makkelijke periode”, reageert Victor daarop. “Dat had het moment kunnen zijn waarop ons huwelijk had kunnen doodbloeden. Begin januari was ons dieptepunt. We hadden elkaar even met rust gelaten. En dan hebben we afgesproken om het niet meer te hebben over onze gevoelens, maar dat we ons gewoon zouden proberen te amuseren."

“Er viel toen een enorme druk van onze schouders”, aldus Victor. “Vanaf dan begon het eindelijk goed te lopen. Maar dat was al drie maanden na ons huwelijk. Nu zijn we natuurlijk heel gelukkig dat we er zo lang voor gevochten hebben”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws