Erika Van Tielen krijgt lelijke dingen naar hoofd geslingerd door rol in 'Familie': "Heftig, ja" Buitenland
Buitenland

Erika Van Tielen krijgt lelijke dingen naar hoofd geslingerd door rol in 'Familie': "Heftig, ja"

Erika Van Tielen krijgt lelijke dingen naar hoofd geslingerd door rol in 'Familie': "Heftig, ja"

Erika Van Tielen speelt de rol van Amélie in 'Familie'. Zij zorgt voor geregeld wat ophef in de VTM-soap en dat vindt ze wel leuk.

Nochtans levert Erika dat wel negatieve reacites op. "Heftige, ja", reageert Erika in Dag Allemaal. "De voorbije maanden had Amélie het op sociale media al zwaar verkorven bij de meeste kijkers door al die fouten dingen die ze gedaan heeft. Ik ben benieuwd wat ik nu naar mij nhoofd geslingerd zal krijgen."

Erika doelt daarmee naar het feit dat Amélie in de prostitutie is beland. Dat de kijkers zo fel reageren, vindt ze overigens geen probleem. "Helemaal niet. Ik heb veel liever dat mijn personage veel gespreksstof oplevert, dan dat haar verhaal zomaar passeert. Als kijkers zich kwaad maken en ergeren aan Amélie, doet me dat vooral plezier. Dat wil zeggen dat ze geloofwaardig overkomt en dat ik het dus goed gedaan heb."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws