Erg moeilijke periode voor Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Hij heeft me heel hard gekwetst” Buitenland
Buitenland

Erg moeilijke periode voor Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Hij heeft me heel hard gekwetst”

Erg moeilijke periode voor Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Hij heeft me heel hard gekwetst”

Blind Getrouwd’-kandidate Laura Lieckens (27) is in de wolken met haar toegewezen echtgenoot Sonny. Ondanks het feit dat Laura nog een beetje de afstand wil bewaren, lijken de twee toch een goede match.

Toch heeft Laura ook negatieve ervaringen op liefdesgebied. Vóór haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’ had de Turnhoutse interieurarchitecte twee serieuze relaties achter de rug. Hoewel deze relaties beiden slecht afliepen, krijgt ze geen verkeerd woord over haar lippen over haar exen. “Ze waren gewoon op een verkeerd moment in mijn leven”, zegt Laura in Story.

Zelf bekent ze ook schuld aan het mislopen van een relatie. Zo heeft ze een van haar voormalige liefdes verlaten voor een ander, en dat is haar niet goed bekomen. “Ik ben heel hard gekwetst geweest en had anderhalf jaar nodig om op mijn positieven te komen”, klinkt het. Maar ze heeft het verleden achter zich kunnen laten. “Nu ben ik pas echt klaar om me te settelen”, besluit Laura.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws