Ann Van Elsen openhartig over haar scheiding met Gunther Van Handenhove: “Dit levert helemaal niks op” Buitenland
Buitenland

Ann Van Elsen openhartig over haar scheiding met Gunther Van Handenhove: “Dit levert helemaal niks op”

Ann Van Elsen openhartig over haar scheiding met Gunther Van Handenhove: “Dit levert helemaal niks op”

Ann Van Elsen heeft een nieuw boek in de winkelrekken liggen. In ‘Blend’ maakt ze komaf met de huwelijksbreuk met haar ex, Gunther Van Handenhoven. Die hakte er diep in.

Het boek bevat tips en uitdagingen voor gescheiden ouders en nieuw samengestelde gezinnen. De voormalige Miss België weet maar al te goed waar de valkuilen liggen na een scheiding. Zij heeft er twee meegemaakt: als kind gingen haar ouders uiteen en ook haar huwelijk met ex-voetballer Gunther Van Handenhoven liep op de klippen.

Als het aan Ann lag, was de scheiding er nooit van gekomen. “Voor mij was er nog genoeg liefde”, zegt ze in een interview met Het Nieuwsblad. “Maar die moet van twee kanten komen.” Een belangrijk gegeven na een scheiding is dat de betrokken partijen niet kwaad blijven op elkaar. “Veel mensen blijven hangen in hun verdriet over hun ex, maar dat levert je niks op”, laat de presentatrice weten. Na haar scheiding in 2012, hertrouwde Ann Van Elsen in 2017 met Filip De Snoeck.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws