Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken: “De Vlamingen gaan met ons eindelijk een rechts beleid krijgen” Politiek
Politiek

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken: “De Vlamingen gaan met ons eindelijk een rechts beleid krijgen”

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken: “De Vlamingen gaan met ons eindelijk een rechts beleid krijgen”

Tom Van Grieken was maandagavond te gast in het Canvas-programma ‘De Afspraak’. Daar kwam hij meer toelichting geven over zijn boek ‘Nu is het aan ons!’.

In ‘De Afspraak’ had de Vlaams Belang-voorzitter het onder meer over zijn moeilijke relatie met de klassieke media. Als kleine partij was het voor extreemrechts niet makkelijk om zich in de spotlights te werken. Naar eigen zeggen is Van Grieken deze klassieke media net dankbaar, “want het is net door de onderbelichting van mijn partij, dat ik andere kanalen heb moeten zoeken en mij heb moeten wenden tot de sociale media."

Van Grieken doet ook een opvallende oproep. Hij zegt dat als de mensen echt iets willen zien veranderen, dat ze dan echt iets veranderen door Vlaams Belang de grootste patij te maken. “Heel Europa schuift wat op naar rechts en wij moeten en zullen de grootste worden zodat de Vlamingen die al die tijd op ons gestemd hebben, eindelijk dat beleid krijgen”, besluit het Vlaams Belang-kopstuk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws