Medische aandoening bezorgt vrouw 11 orgasmes per dag: “Het gebeurt overal en altijd” Buitenland
Buitenland

Medische aandoening bezorgt vrouw 11 orgasmes per dag: “Het gebeurt overal en altijd”

Medische aandoening bezorgt vrouw 11 orgasmes per dag: “Het gebeurt overal en altijd”

The Mirror brengt het opvallende verhaal van Lorna Michaels uit Doncaster, Engeland. De 51-jarige vrouw lijdt aan Persistent Genital Arousel Disorder (PGAD), waardoor ze naar eigen zeggen van letterlijk álles opgewonden raakt.

De ‘aanhoudende genitale opwindingsstoornis’ veroorzaakt een pijnlijk kloppen in de onderste regionen van haar lichaam dat alleen verminderd wordt door een orgasme. “Het klinkt leuk om te hebben, maar in feite is het erg vermoeiend en oncomfortabel”, zegt Lorna in The Mirror.

Lorna raakt opgewonden van de meest alledaagse dingen, van schoonmaken en winkelen tot het rijden over een verkeersdrempel. “Ooit vermelde een vriendin nog maar de naam van mijn partner. Ik begon te panikeren omdat ik alleen al bij het horen van zijn naam begon klaar te komen."

Marteling

Gelukkig kan ze nog wel genieten van seks met haar partner. “In het begin vond hij het grappig, maar als we passioneel beginnen te zoenen, is het meteen prijs. Mijn vriend telt af van drie en roept dan: ‘Daar gaat ze!’ Alleen als wij seks hebben doet het deugd, de rest van de tijd is het een marteling”, aldus Lorna.

PGAD is een zeldzame aandoening, maar kan best zeer serieus worden genomen. In het verleden pleegden al twee vrouwen die eraan leden, zelfmoord.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws