Zware opdoffer voor Stan Van Samang: “Ook mijn dochtertje wordt er niet van gespaard” Buitenland
Buitenland

Zware opdoffer voor Stan Van Samang: “Ook mijn dochtertje wordt er niet van gespaard”

Zware opdoffer voor Stan Van Samang: “Ook mijn dochtertje wordt er niet van gespaard”

Na een muzikale pauze van 2,5 jaar is Stan Van Samang terug van weggeweest. Donderdag kwam zijn nieuwe single ‘River of Life’ uit en een nieuw album zit eraan te komen in het najaar.

Stil heeft Stan natuurlijk niet gezeten. Naast zijn liveshows en een theatertour, had hij zijn handen ook vol met zijn twee kleine kindjes. Zijn zoontje, Lenny (2,5), kreeg van in het begin te maken met reflux (brandend maagzuur, nvdr.) en ook zijn pasgeboren dochtertje Stella (2 maanden) heeft er last van. “Helaas worden we er wéér niet van gespaard”, zegt de zanger in Het Laatste Nieuws.

De nachten met Stella zijn ‘werkbaarder’, zoals Stan het noemt. Hij en zijn vrouw moeten niet elk uur op de wekker liggen zien, en dat scheelt. Ze hebben de reflux ook sneller ontdekt. “Maar we zijn er nog lang niet, hoor. Het is nog even ploeteren”, aldus Stan. Al klaagt hij allerminst. “Want papa zijn is het allermooiste wat er bestaat”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws