“De coronastorm moet voor ons nog beginnen, en dan zal het heel snel gaan” Royalty
Royalty

“De coronastorm moet voor ons nog beginnen, en dan zal het heel snel gaan”

“De coronastorm moet voor ons nog beginnen, en dan zal het heel snel gaan”

Microbioloog Herman Goossens van de Universiteit Antwerpen was woensdagavond te gast in de talkshow ‘Vandaag’. Hij waarschuwde de Belgische bevolking opnieuw voor de storm die er zit aan te komen.

Vorige week had Goossens het al over de coronastorm die op ons afkomt en waar geen ontsnappen aan is. Volgens de professor staat die storm er nog steeds aan te komen en is wat we nu zien nog maar de stilte voor die storm.

“Ik denk dat het voor ons nog moet beginnen. Dat vrees ik”, zegt Goossens in ‘Vandaag’. “De storm waarover ik sprak, die moet er nog aankomen.” dagelijks komen er heel wat opnames in de ziekenhuizen bij. Velen daarvan belanden op de intensieve zorgen.

“We zien dat het verdubbelt om de drie dagen”, legt Goossens uit. ”Het stijgt exponentieel. Het zou kunnen dat het na zekere tijd wat minder exponentieel gaat stijgen. Het is dus niet gezegd dat het exact zo gaat doorgaan, maar dan nog zal het heel snel gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws