'Anderlecht ziet grote transfer afspringen door coronavirus' Sport
Sport

'Anderlecht ziet grote transfer afspringen door coronavirus'

'Anderlecht ziet grote transfer afspringen door coronavirus'

Het coronavirus houdt ook het voetbal in een wurggreep. Zelfs transfers komen door de huidige crisis op de helling te staan. Vraag maar aan RSC Anderlecht.

Zo ziet het er steeds meer naar uit dat Alexis Saelemaekers niet definitief naar AC Milan zal verhuizen. De Italianen betaalden in januari al 3,5 miljoen euro om Saelemaekers tot het einde van het seizoen te huren. In de deal werd ook een min of meer verplichte aankoopoptie van nog eens 3,5 miljoen opgenomen.

Eén probleem: volgens Het Nieuwsblad werden er prestatiegerichte voorwaarden opgenomen in de deal tussen Anderlecht en Milan. Door de huidige coronacrisis zouden die voorwaarden niet gehaald worden en zou de deal alsnog afspringen.

Streep door de rekening

Voor Anderlecht is dat een serieuze streep door de rekening. Het zou de afgesproken 3,5 miljoen immers heel goed kunnen gebruiken. Als Milan overtuigd is van Saelemaekers, zou het de aankoopoptie toch kunnen lichten. Maar ook daar wringt het schoentje, want onze landgenoot kwam nog maar nauwelijks aan spelen toe bij zijn nieuwe werkgever. Een snelle terugkeer naar paars-wit lijkt dan ook in de maak.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws