Opnieuw intriges en affaires in Australische ‘Blind Getrouwd’ Buitenland
Buitenland

Opnieuw intriges en affaires in Australische ‘Blind Getrouwd’

Opnieuw intriges en affaires in Australische ‘Blind Getrouwd’

In de Vlaamse ‘Blind Getrouwd’ gaat alles er braafjes aan toe, maar de Australische versie lijkt eerder ambities à la ‘Temptation Island’ te koesteren. Elk jaar ontstaan er buitenechtelijke affaires tussen de verschillende kandidaten, en dit keer is dat niet anders. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De Australische koppels wonen in hetzelfde gebouw en komen elke week samen voor een etentje. Omdat ze haast constant in groep zijn, sloeg de vonk al meer dan eens over. Bij het verkeerde koppel.

Dit jaar bleken Ines en Bronson geen goede match te zijn. Al vanaf hun huwelijksdag voelden ze dat er geen chemie was tussen. Het helpt ook niet dat Ines haar oogje liet vallen op Sam, die gekoppeld was aan Elizabeth. Ook hun huwelijk bleek geen succes te zijn. Sam ging zelfs niet met zijn kersverse bruid op huwelijksreis, maar vertrok de ochtend na hun trouw naar Nieuw-Zeeland voor de begrafenis van de moeder van zijn ex. Die week liet hij niets van zich horen.

Operatie Cupcake

De intrige wordt alleen maar groter. Elke week mogen de Australische koppels namelijk kiezen of ze bij hun partner willen blijven. Ondanks hun vierkant draaiende relaties, kiezen Ines en Sam er toch elke keer voor om te blijven. Niet om aan hun relaties te werken, maar omdat ze een affaire willen beginnen met elkaar. Ze hebben er zelfs een codenaam voor: ‘Operatie Cupcake’.

In de preview van de volgende aflevering is te zien dat hun operatie zal slagen: tijdens een groepsreis kussen ze elkaar. Maar... niets is wat het lijkt. Er wordt beweerd dat Ines en Sam helemaal geen klik hadden met elkaar en dat het hele plot bedacht was door de producers van het programma. “Ines en Sam gingen akkoord om tegen betaling wat drama te veroorzaken”, klinkt het. “In werkelijkheid kunnen ze elkaar niet uitstaan.” En daar zou wel iets waar van kunnen zijn, want we weten al dat hun relatie uiteindelijk op de klippen zal lopen. De opnames van de show vonden enkele maanden geleden plaats, en Sam heeft intussen al een nieuwe vriendin.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws