Geweldig nieuws over Sophie en Jaimie uit ‘Down The Road’: “Ik ben al aan het aftellen” Buitenland
Buitenland

Geweldig nieuws over Sophie en Jaimie uit ‘Down The Road’: “Ik ben al aan het aftellen”

Geweldig nieuws over Sophie en Jaimie uit ‘Down The Road’: “Ik ben al aan het aftellen”

Het voorbije seizoen van ‘Down The Road’ heeft voor een mooi koppeltje gezorgd: Sophie en Jaimie zijn nog steeds samen. “We hadden meteen een klik”, zegt Sophie in Dag Allemaal.

En het gaat blijkbaar snel voor de tortelduifjes: Sophie is er immers zeker van dat Jaimie haar ten huwelijk gaat vragen. “En ik ga uiteraard ‘ja’ antwoorden”, zegt ze, waarna ze meteen laat weten dat ze staat te springen om te gaan samenwonen met haar vriendje. Al zal dit wel nog even moeten wachten: haar mama is nog niet klaar om haar af te geven en ook van de papa van Jaimie moeten ze eerst vijf jaar verkering hebben. “Ik ben toch al aan het aftellen”, geeft Sophie toe.

Jaimie vertelde in ‘Down The Road’ dat hij álle meisjes wilde versieren. Daar had Sophie het dan weer moeilijk mee, maar volgens haar is hij van die wilde plannen afgestapt. “Ik heb alle vertrouwen in hem”, aldus Sophie. “En als iemand één vinger naar hem uitsteekt, dan krijgen ze met mij te doen. Een doetje ben ik zeker niet”, waarschuwt ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws