Instructeur Stijn uit ‘Kamp Waes’ haalt zwaar uit: “Zo egoïstisch!” Buitenland
Buitenland

Instructeur Stijn uit ‘Kamp Waes’ haalt zwaar uit: “Zo egoïstisch!”

Instructeur Stijn uit ‘Kamp Waes’ haalt zwaar uit: “Zo egoïstisch!”

Stijn Swijns heeft in zijn vorig leven als lid van de Special Forces al heel wat woelige watertjes doorzwommen. Het coronavirus jaagt hem dus niet meteen schrik aan.

Stijn, die we allemaal nog kennen van zijn passage in ‘Kamp Waes’, stelt wel dat hij deze coronacrisis heel erg vindt, “maar als ik terugkijk naar mijn carrière, dan is dit zeker niet het ergste wat ik al heb meegemaakt”, zegt hij in De Zondag. Als tip geeft hij mee dat het héél belangrijk is dat de mensen zich mentaal, fysiek én cognitief goed onderhouden.

Als voormalig lid van de Belgische Special Forces, een groep die alleen resultaten kan boeken wanneer er goed samengewerkt wordt, begrijpt hij niet dat sommige mensen zich niet aan de opgelegde regels houden. “Het is een trieste zaak dat er een heel aantal egoïsten rondlopen. Mensen moeten beseffen dat het ook voor de regering geen evidentie is om deze maatregelen op te leggen”, besluit Stijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws