Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ ergert zich aan een van de nieuwe koppels: “Hen zou ik graag eens door elkaar schudden” Buitenland
Buitenland

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ ergert zich aan een van de nieuwe koppels: “Hen zou ik graag eens door elkaar schudden”

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ ergert zich aan een van de nieuwe koppels: “Hen zou ik graag eens door elkaar schudden”

De nieuwe koppels in ‘Blind Getrouwd’ worstelen bijna allemaal met het aanpassen van hun dagdagelijkse routines. Nuria, die in het eerste seizoen met succes gekoppeld werd aan Stijn, heeft alvast wat goede raad.

Ze laat in haar column voor Story weten dat ze het enorm jammer vindt dat Lothar en Tatiana geen stappen vooruitzetten in hun relatie. Dit komt volgens haar omdat ze niet eerlijk durven toegeven wat ze wel en niet willen.

“Ik heb het gevoel dat Tati graag wil horen dat Lothar verliefd is en haar de hemel in prijst”, zegt Nuria. Ze ziet hoe Lothar het moeilijk heeft om zich open te stellen en heeft goede raad voor hem: “Komaan, zeg gewoon klaar en duidelijk hoe mooi en fantastisch je haar vindt!"

Sonny en Laura

Dan zijn er ook nog Sonny en Laura. Zij werden na de eerste aflevering bestempeld als hét droomkoppel van dit seizoen, maar al snel bekoelden de verwachtingen. “Ik zou hen graag eens goed door elkaar schudden”, aldus Nuria. “Die twee passen zo goed bij elkaar, maar ze zien het zelf niet."

Terwijl ze in Sonny nog steeds de ideale schoonzoon ziet, lijkt Laura volledig het noorden kwijt. “Ze maakt zich boos op zichzelf, maar daar boek je natuurlijk geen vooruitgang mee”, zegt Nuria. “Door als een vlieg te observeren werk je niet aan je huwelijk. Steek liever tijd in elkaar”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws