Tom Waes heeft geen spijt: “Nu is het even genoeg” Buitenland
Buitenland

Tom Waes heeft geen spijt: “Nu is het even genoeg”

Tom Waes heeft geen spijt: “Nu is het even genoeg”

Nu het vierde seizoen van ‘Reizen Waes’ achter de rug is, richt Tom Waes (50) zich alweer op een nieuw project, dit keer als acteur. Hij scoorde een hoofdrol in de Eén-crimi ‘Undercover’ dat vanaf komende zondag te zien zal zijn. Daarnaast zal hij ook te zien zijn in ‘Twee Tot De Zesde Macht’, gepresenteerd door Jeroen Meus.

In ‘Twee Tot De Zesde Macht’ vervangt Jeroen Meus Bart De Pauw als presentator. Voor Tom Waes, een goede vriend van De Pauw, voelt dat niet raar aan. “Ik ken hen allebei goed. Het is wel een heel andere show met Jeroen. Maf, dan zie je pas hoeveel verschil een presentator kan maken. Jeroen geeft er zijn eigen touch aan. Hij was erg zenuwachtig, maar ik vind dat hij dat prima doet.”

Aanvankelijk werd er zelfs met het idee gespeeld om elke week iemand anders de quiz te laten presenteren, zo vertelt Waes, maar uiteindelijk is de keuze dan toch Jeroen geworden. Voorlopig ziet Waes zo’n presentatieklus ook niet zitten. “Ik heb het tien jaar geleden al eens geprobeerd in de ‘One Man Show’, maar dat was toen te vroeg. Nu zou ik het wel kunnen, denk ik. Maar, ik doe al zoveel. Drie programma’s in één jaar: ‘De Blacklist’ voor Ketnet, ‘Undercover 2’ en ‘Kamp Waes’. Als ik er ook nog een quiz moet bijnemen… Pff! Nu is ’t efkes genoeg, voel ik. Ik heb al tegen Mieke gezegd: ‘Na oktober doe ik een maand of twee helemaal niets.”

Daarna wil hij ook een vijfde seizoen van ‘Reizen Waes’ maken, en heeft hij nog een idee voor een reeks over WO II. “Alleen weet ik niet wanneer ik er de tijd voor zal vinden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws