Nick uit ‘Blind Getrouwd’ heeft erg veel spijt van wat hij Christophe heeft aangedaan: “Waarom toch, verdomme?” Buitenland
Buitenland

Nick uit ‘Blind Getrouwd’ heeft erg veel spijt van wat hij Christophe heeft aangedaan: “Waarom toch, verdomme?”

Nick uit ‘Blind Getrouwd’ heeft erg veel spijt van wat hij Christophe heeft aangedaan: “Waarom toch, verdomme?”

Op sommige vlakken kunnen deelnemers aan ‘Blind GetrouwdNick en Christophe niet meer van elkaar verschillen. Dat werd de voorbije afleveringen pijnlijk duidelijk.

Christophe bekende eerder al dat hij reeds verder staat met zijn gevoelens dan Nick, en veel meer dan een knuffel zit er voorlopig dan ook nog niet in. “Weet je, nu ik de afleveringen gezien heb van onze huwelijksreis, heb ik daar toch wat spijt van”, geeft Nick toe in Dag Allemaal.

“Die persoonlijke bubbel van mij, waarom heb ik die niet eens doorprikt? ‘Nick, verdomme, pak Christophe toch eens stevig vast in dat zwembad!’, denk ik dan”, aldus Nick. Hij zegt dat hij Christophe gewoon geen foute signalen wil geven. “Ik moest hem fameus afremmen. Terwijl ik nu denk: ‘Ach ja, waarom eigenlijk?’”, lacht Nick.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws