'Vincent Kompany is het beu en grijpt fors in bij Anderlecht' Sport
Sport

'Vincent Kompany is het beu en grijpt fors in bij Anderlecht'

'Vincent Kompany is het beu en grijpt fors in bij Anderlecht'

Vincent Kompany is het beu dat het zolang duurt vooraleer de spelers en het bestuur van RSC Anderlecht het eens geraken over een inlevering van hun loon. Kompany heeft dan ook zelf ingegrepen.

Vorige week raakte al bekend dat Kompany zou betalen voor de spelers die een deel van hun tekenpremie niet wilden afstaan. Nu heeft Kompany alle spelers ook persoonlijk opgebeld om tot een vergelijk te komen.

"Kompany rekent erop dat Anderlecht straks als groep kan zeggen dat alle spelers hun salaris hebben ingeleverd voor de maand april. Dit weekend contacteerde de speler-manager zijn ploegmaats individueel om met elk van hen de beste formule te vinden om loon af te staan", schrijft Het Nieuwsblad.

Niet iedereen overtuigd

"Hij liet weten dat ze hun inlevering kunnen spreiden over meerdere maanden, maar vooral het afstaan van één twaalfde van het tekengeld is een probleem. Dat Kompany dat uit eigen zak wil betalen, overtuigt niet iedereen. De club wil eerstdaags wel een oplossing."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws