Financiële ramp dreigt voor nachtwinkels: “Onze voornaamste troef om te concurreren met andere winkels is van ons afgenomen” Royalty
Royalty

Financiële ramp dreigt voor nachtwinkels: “Onze voornaamste troef om te concurreren met andere winkels is van ons afgenomen”

Financiële ramp dreigt voor nachtwinkels: “Onze voornaamste troef om te concurreren met andere winkels is van ons afgenomen”

Onlangs werd beslist dat nachtwinkels mogen openblijven van 18 uur tot 22 uur. Zo zien ze een sluitingspremie van 4.000 euro door de neus geboord.

Dhillon Gagandeep Singh, nachtwinkeluitbater in Turnhout, zegt dat hij de maatregelen wel begrijpt. “Gezondheid is op dit moment het belangrijkst. Ik heb dus wel begrip voor deze maatregel”, zegt hij in Gazet van Antwerpen. De openingsuren zorgen er echter wel voor dat een financiële kater onafwendbaar lijkt. “Onze voornaamste troef om te concurreren met andere winkels, de nacht, is van ons afgenomen."

Volgens Singh is zijn omzet met maar liefst een kwart gedaald sinds het coronavirus in België uitbrak. “Vorige week zaterdag hadden we minder inkomsten dan op een normale maandag”, zegt Singh. “Dat is desastreus."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws