Kompany gaat met idee van Club Brugge lopen: “Dit is een groot voordeel” Sport
Sport

Kompany gaat met idee van Club Brugge lopen: “Dit is een groot voordeel”

Kompany gaat met idee van Club Brugge lopen: “Dit is een groot voordeel”

RSC Anderlecht wil in de komende seizoenen opnieuw aanknopen met successen. Speler-manager Vincent Kompany werkt keihard aan de wederopstanding van ‘zijn’ club. Nu ook met de hulp van Peter Verbeke.

“Hoe de samenwerking met Peter Verbeke verloopt? Zeer goed”, zegt Kompany over de nieuwe Head of Sports bij paars-wit. “Vooraleer te gaan samenwerken, hadden we een lange discussie over de visie van RSCA. Peter begreep perfect waar ik naartoe wou, en ik stelde vast dat hij ons kan versterken.”

Dankzij Verbeke gaan Kompany en Anderlecht ook aan de haal met ideeën van Club Brugge en AA Gent. “Peter heeft veel ervaring opgedaan bij Club Brugge en AA Gent. We willen die clubs niet nabootsen, maar we kunnen er wel ons voordeel mee doen.”

“Mensen die dag en nacht bezig zijn met het project”

“Peter is een vakman en zijn energie zorgt voor een boost. Hij lost niet en gooit zich met een grote intensiteit op elk dossier. Voor mij is Peter een voorbeeld van een moderne Anderlechtmedewerker”, benadrukt Kompany.

“Het nieuwe RSCA moet naar buitenuit klasse en verfijndheid uitstralen, maar binnenin willen we mensen die dag en nacht bezig zijn met het project en in hun vakgebied de beste willen zijn. Ik haat de status quo. Ik wil elke dag beter worden en daarom wil ik ook betere mensen rondom mij. “

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws