52-jarige Eric Denis bezwijkt aan corona: “Hij was kerngezond en ijzersterk, maar ook hij was geen partij voor het virus" Royalty
Royalty

52-jarige Eric Denis bezwijkt aan corona: “Hij was kerngezond en ijzersterk, maar ook hij was geen partij voor het virus"

52-jarige Eric Denis bezwijkt aan corona: “Hij was kerngezond en ijzersterk, maar ook hij was geen partij voor het virus"

Eric Denis uit Waver was hockey-scheidsrechter, marathonloper, piloot – hij vloog onder meer voor de koninklijke familie – en vader van twee zonen. Hij overleed op 52-jarige leeftijd aan het coronavirus.

Een maand geleden, nadat hij terugkeerde van vakantie in Alicante, werd Eric Denis onwel. Voorbije zondag werd hij na een hartstilstand door de artsen doodverklaard, alvorens zijn hart zich toch weer even op gang trok. Dinsdag overleed hij dan toch aan de gevolgen van het coronavirus.

Vanaf zijn achttiende diende Eric in het leger. Hij zou uiteindelijk zelfs opklimmen tot majoor van het 21e squadron op Melsbroek, dat alle passagiersvluchten organiseert. De afgelopen zes jaar werkte hij voor een luchtvaartmaatschappij in Barcelona. Zijn dood komt als een ware schok. “Hij was kerngezond en ijzersterk”, zegt Vincent Loos, ex-collega-scheidsrechter in Het Nieuwsblad.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws