Janine Bischops doet erg straffe onthulling: “Een totaal andere Brigitte in ‘Familie’” Buitenland
Buitenland

Janine Bischops doet erg straffe onthulling: “Een totaal andere Brigitte in ‘Familie’”

Janine Bischops doet erg straffe onthulling: “Een totaal andere Brigitte in ‘Familie’”

Nu de opnames van ‘Familie’ en ‘Thuis zijn opgeschort, blijven de acteurs mooi in hun kot. Zo ook Janine Bischops, die de rol van Brigitte op zich neemt in ‘Familie’.

Janine heeft zich echter nog niet verveeld in deze lockdown: ze kookt heel veel. “Het nadeel is natuurlijk dat er in die paar weken tijd al enkele kilo’s zijn bijgekomen”, zegt ze in Primo. Ook is ze weer beginnen lezen. “Dat heb ik vroeger altijd graag gedaan, maar sinds ‘Familie’ had ik daar geen tijd meer voor."

De actrice kijkt wel elke dag naar ‘Familie’, geeft ze toe, en zal dat blijven doen tot de afleveringen op televisie stoppen. “Ik hoop wel dat ze me tijdig laten weten wanneer ze opnieuw beginnen op te nemen, want ik moet vooraf zeker op dieet”, zegt Janine. “Anders krijgen de kijkers de ene dag een gewone Brigitte te zien, en de dag erna een met plots enkele kilootjes erbij”, lacht ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws