Aanstaande bruidegom (45) overlijdt aan corona, zijn verloofde breekt: “Hij sms’te nog om te zeggen hoe verdomd gek dit is, een half uur later was hij dood” Royalty
Royalty

Aanstaande bruidegom (45) overlijdt aan corona, zijn verloofde breekt: “Hij sms’te nog om te zeggen hoe verdomd gek dit is, een half uur later was hij dood”

Aanstaande bruidegom (45) overlijdt aan corona, zijn verloofde breekt: “Hij sms’te nog om te zeggen hoe verdomd gek dit is, een half uur later was hij dood”

De 45-jarige Akie Fenty werd afgelopen zondag in allerijl naar het ziekenhuis overgebracht, amper twee uur nadat hij in het ziekenhuis mocht verlaten met een borstinfectie.

"We zeiden gewoon gedag en dachten er voorts niet bij na", zegt zijn verloofde, Lisa (46). "Hij ging de ziekenwagen in en stuurde me rond 23.15 uur een berichtje waarin stond: ‘Ik hou van jou. Hoe verdomd gek is dit?’ Een half uur later, om kwart voor twaalf, kreeg ik bericht dat hij was overleden."

Fenty kampte al twee weken symptomen van het coronavirus, waaronder ademhalingsproblemen en hoge koorts. “Toen de dokter belde, dacht ik dat hij een update ging geven over zijn toestand. Ik kon het gewoon niet geloven."

Sterk, fit en gezond

Het koppel zou in augustus van dit jaar trouwen. Ze waren 20 jaar samen. Ook hadden ze in oktober een reis naar Florida geboekt. “Ik kan nog steeds niet geloven hoe het met iemand zoals hij kan gebeuren”, aldus Lisa. “Hij was sterk, fit en gezond. Het heeft een enorm gat in ons leven achtergelaten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws