Vader (34) van acht kinderen overlijdt aan coronavirus nadat artsen denken dat hij aan de beterhand is: “Hij mocht zelfs naar huis” Buitenland
Buitenland

Vader (34) van acht kinderen overlijdt aan coronavirus nadat artsen denken dat hij aan de beterhand is: “Hij mocht zelfs naar huis”

Vader (34) van acht kinderen overlijdt aan coronavirus nadat artsen denken dat hij aan de beterhand is: “Hij mocht zelfs naar huis”

Een vader van acht kinderen is gestorven aan de gevolgen van het coronavirus, net nu de artsen dachten dat hij goed aan het herstellen was.

De 34-jarige Nicu Urzica uit Londen, een vader van acht kinderen tussen de zes maanden en twaalf jaar oud, bracht tien dagen door in het ziekenhuis nadat hij het Covid-19-virus had opgelopen. Net toen hij op het punt stond om het ziekenhuis te verlaten, ging zijn gezondheid plots snel weer achteruit.

Nicu bleef naar verluidt eerst een week thuis van het werk omdat hij dacht dat hij verkouden was. Na twee dagen verslechterde de situatie van Nicu: hij kreeg erg veel last van ademhalingsproblemen en belandde op de dienst intensieve zorgen.

Ziekenhuis verlaten

Zijn broer, Ianis, zegt dat hij zich beter begon te voelen na een week op de intensive care en er werd gesproken over ontslag. “Alles ging goed”, aldus Ianis. “Hij mocht van de artsen zelfs het ziekenhuis verlaten.” Na een week werd hij overgeplaatst naar een andere afdeling, waar het plots toch weer misging. Nicu overleed afgelopen zaterdag.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws