Na McDonald’s openen ook Quick en Burger King hun Drive-ins Royalty
Royalty

Na McDonald’s openen ook Quick en Burger King hun Drive-ins

Na McDonald’s openen ook Quick en Burger King hun Drive-ins

Na McDonald’s gisteren kondigen ook Quick en Burger King een heropening aan van hun drive-ins.

Vanaf donderdag zal het mogelijk zijn om maaltijden met de wagen af te halen op veertig plaatsen, “wat overeenstemt met een derde van het totale netwerk in België”, aldus Burger Brands, het moederbedrijf van de beide hamburgerketens.

De drive-ins werden midden maart samen met de restaurants gesloten wegens de maatregelen tegen de verspreiding van het nieuwe coronavirus. Nochtans werd afhalen van maaltijden niet verboden, maar toen werd geoordeeld dat dat niet op een voldoende veilige manier georganiseerd kon worden voor werknemers en klanten.

Geen gevaar op ontslagen

Intussen werden de procedures herbekeken, en nu is een veilige heropstart wel mogelijk volgens Kevin Derycke, de CEO van Burger Brands Belgium. “Vandaag kunnen we een veilige werkplek garanderen, waarbij medewerkers mondmaskers en handschoenen zullen dragen en onderling de veiligheidsperimeter van 1,50 meter kunnen respecteren”, zegt hij.

Quick en Burger King starten op met een beperkt menu en beperkte openingsuren (van 11.00 tot 21.30 uur). Derycke wilde zich niet uitlaten over de financiële impact van de coronacrisis. Hij verzekerde wel dat er geen gevaar is op een faillissement of op ontslagen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws