Laura uit 'Blind Getrouwd' gooit haar hart open: "Ik zie hem zo graag" Buitenland
Buitenland

Laura uit 'Blind Getrouwd' gooit haar hart open: "Ik zie hem zo graag"

Laura uit 'Blind Getrouwd' gooit haar hart open: "Ik zie hem zo graag"

Laura Lieckens uit Blind Getrouwd heeft in deze moeilijke coronatijd uitgebreid de tijd genomen op Instagram om haar gezin te bedanken. Ook haar stiefmama en papa komen uitgebreid aan bod. Laura ervaart deze periode zelf ook als zeer moeilijk.

Miljaar Corona is vreselijk, maar het doet u ook nadenken. Ik besef nog meer hoe hard ik met mijn gat in de boter gevallen ben door op te groeien in dit gezin. Mijn twee broers zijn mijn grootste supporters. Met hartjes van goud. We spreken het niet altijd tegen elkaar uit, maar zien elkaar super graag. Elia mijn weerspiegeling van mama, mijn grote liefde en mijn houvast. Aaron mijn persoonlijke moppentapper mijn kleine grote broer. Mijn oogappel. Mijn persoonlijke Wikipedia. Lieve kleine Noa wat ben ik trots jou grote zus te mogen zijn, ondanks ik een kop kleiner ben. Wat ben ik blij dat je in mijn leven gekomen bent. Mijn klankbord in momenten het even niet gaat. Mijne rode vuurtoren, maar vooral de liefste zus iloveyou."

"Ilse, mijn plusmams, al was ik de nagel aan uw doodskist tijdens mijn vreselijke pubertijd. Wat heb je veel geduld gehad. Jij hebt me gemaakt tot de vrouw die ik geworden ben. Mijn God wat ben ik blij dat papa verliefd op jou geworden is. Samen hebben jullie het mooi voor elkaar gekregen! Trots op die sterke vrouw die je bent! En mijne allerliefste papa, heel Vlaanderen weet ondertussen hoe graag ik jou zie! En dat zal nooit meer veranderen! Wil je na de Corona tijden een barbecue organiseren voor ons? Veel liefde voor deze familie!

Populair

Laatste nieuws