Maxime Meiland breekt: "Het is genoeg geweest" Buitenland
Buitenland

Maxime Meiland breekt: "Het is genoeg geweest"

Maxime Meiland breekt: "Het is genoeg geweest"

Maxime Meiland, de dochter van Martien Meiland, voelt een enorme behoefte om terug te keren naar Nederland. "Dit hele Frankrijk-plan is gewoon enorm uit de hand gelopen", zegt de 24-jarige Maxime in 'Veronica Magazine'.

Vanwege de strenge lockdown in Frankrijk is Maxime al lange tijd niet in Nederland geweest. "Ik verlang er echt enorm naar om weer even naar Nederland te kunnen, al is het maar voor een weekje", vertelt ze openhartig. "Mijn oma heb ik al maanden niet gezien. Dat is toch enorm sneu?"

"Opeens hadden we een goedlopende B&B die vanaf de eerste dag vol zat met gasten en werd onze reality-serie zo’n groot succes dat we er zelfs een Televizierring voor kregen", legt ze uit hoe het uit de hand liep.

"Er zijn altijd andere mensen in huis, ondertussen zijn we ook nog aan het verbouwen. Ik moet voor mijn gevoel altijd paraat staan. En dan heb ik ook nog in mijn eentje de zorg over Claire. Het is gewoon te veel, ik heb echt behoefte aan rust straks. Een beetje normaler leven. Claire die naar de crèche kan, af en toe een stapavond met mijn vriendinnen, en aan het werk."

Populair

Laatste nieuws